Skip to content
Начало
Услуги
За нас
Цени
Заявка
Информация
Блог
Контакти
Search for:
Search
Search
Вземи оферта
Вземи оферта
Main Menu
Начало
Услуги
За нас
Цени
Заявка
Информация
Блог
Контакти
Вземи оферта
Вземи оферта
Поръчка на документация
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
За какъв обект искате да поръчате изработка на Система за самоконтрол?
*
Щанд за търговия с храни
Магазин за търговия с храни
Заведение за обществено хранене/питейно заведение
Баничарница/пекарна
Обект за храни за животни
Друг
Ако сте избрали ,,Друг", уточнете какъв е обектът:
Адрес на обекта*:
Населено място
*
Община
*
Улица, квартал, блок, вход, №
*
Лична информация
*
First
Last
Телефон за връзка
*
Моля, въведете валиден телефонен номер.
Имейл
*
пример@пример.com
Име на фирмата
*
ЕИК
*
Като какъв сте вписали/ще впишете обекта в Заявлението към ОДБХ?
*
Тип обект (щанд за търговия с храни)
Като какъв сте вписали/ще впишете обекта в Заявлението към ОДБХ?
*
Тип обект (например смесен магазин за търговия с няколко групи храни, специализиран магазин за търговия с месо и месни продукти, и т.н.)
Като какъв сте вписали/ще впишете обекта в Заявлението към ОДБХ?
*
Тип обект (например магазин за търговия с храни за животни, зоомагазин, склад, и т.н.)
Какъв е видът/статутът на обекта - кафене, бар, ресторант, и т.н.?
*
Тип обект
Какъв е видът на обекта - пекарна, баничарница, друг вид обект за приготвяне на тестени закуски?
*
Тип обект
Къде е разположен обектът?
*
На територията на магазин
Пред сграда
Друго
Ако сте избрали „Друго“, уточнете тук къде е разположен обектът:
Какъв тип сграда е обектът?
*
Самостоятелна сграда
Партер в жилищна сграда
Партер в административна сграда
Павилион
Друго
Ако сте избрали „Друго“, уточнете тук какъв тип сграда е обектът:
Какъв тип сграда е обектът?
*
Самостоятелна сграда
Партер в жилищна сграда
Партер в административна сграда
Намира се на територията на хотел
Павилион
Друго
Ако сте избрали „Друго“, уточнете тук какъв тип сграда е обектът:
Разполага ли обектът със самостоятелен вход за зареждане с храни (тоест втори вход, а не този, през който влизат клиентите)?
*
Да
Не
Разполага ли обектът със санитарен възел?
*
Да, с предверие
Да, без предверие
Не
Как се осигурява топла вода в обекта?
*
Бойлер
Централно или локално парно и топла вода
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете тук как се осигурява топла вода в обекта:
Разполага ли обектът със складови помещения? Ако да, колко на брой?
*
Брой складове
Разполага ли обектът с помещение за почивка на персонала?
*
Да
Не
Разполага ли обектът с помещение за почивка и преобличане на персонала?
*
Да
Не
Разполага ли обектът с битовка за персонала?
*
Да
Не
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете тук разполага ли обектът с битовка за персонала:
Разполага ли обектът с мивка с плот?
*
Да, в търговската зала
Да, в склада
Не
Подготвителните кътове и кухнята в едно помещение ли са разположени?
*
Да
Не
Има ли в обекта миялно помещение?
*
Да
Не
Колко броя подготвителни кътове (мивка с плот) има в обекта?
*
Разполага ли обектът с търговска зала?
*
Да
Не
Каква е подовата настилка в обекта - теракот, ламинат, цимент, друго?
*
От какъв материал е изработена дограмата - дърво, алуминиева, друго?
*
Ще се търгува ли с храни, изискващи хладилно съхранение? Ако да, с какви?
*
Месо и месни продукти
Мляко и млечни продукти
Риба и рибни продукти
Яйца и яйчни продукти
Храни, приготвени от кухня майка/детска млечна кухня и др.
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете тук ще се търгували с храни, изискващи хладилно съхранение, и ако да, с какви:
Какви групи храни и напитки ще се приготвят на място в обекта? Моля, отбележете ги.
*
Супи
Студени/топли предястия
Аламинути
Салати
Готвени ястия
Скара
Сандвичи
Пици
Тестени закуски, хлебни продукти
Десерти
Фреш
Топли напитки - кафе и др.
Друго
Ако сте избрали „Друго", напишете тук какви други храни и напитки ще се приготвят на място в обекта:
Ако сте отбелязали, че ще приготвяте сандвичи, моля, напишете какъв вид - бургер, странджанка, принцеса, дюнер, тост или други.
Тип сандвичи, приготвяни в обекта
Какви групи храни ще се приготвят на място в обекта? Моля, отбележете ги.
*
Солени закуски
Изделия от козуначено тесто
Баници
Пици, закуски с колбаси
Хляб и хлебни изделия
Курабии, бисквити, соленки
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете тук какви групи храни ще се приготвят на място в обекта:
Ще се предлагат ли за продажба замразени продукти?
*
Да
Не
Ще ползвате ли яйца?
*
Да
Не
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете яйчен меланж, яйца без черупки или друг вид полуфабрикат ще използвате:
Какви уреди за обработка на храни ще ползвате? Например тестомесачка, конвектомат, и др.
*
Не е нужно да е всичко. Напишете каквото се сещате в момента.
Ще се извършва ли някаква дейност освен търговията? Ако да, отбележете какво ще извършвате.
*
Разтегляне на маслини
Нарязване и разтегляне на млечни продукти
Разтегляне на готови салати и др.
Нарязване и разтегляне на месо и месни продукти
Смилане на месо пред клиента
Приготвяне на фреш
Приготвяне на кафе и други топли напитки
Разливане/разсипване на храни, приготвени от кухня майка или обект с дейност кетъринг
Дистрибуция
Търговия от разстояние
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете тук каква друга дейност освен търговия ще се извършва:
Ще продавате ли пресни плодове и зеленчуци?
*
Да
Не
Ще продавате ли нехранителни стоки?
*
Да
Не
Какви групи пакетирани храни ще предлагате?
*
Не е нужно да е всичко. Напишете каквото се сещате в момента.
Ако ще приготвяте картофи, моля, отбележете каква суровина ще ползвате. Можете да направите повече от един избор:
Пресни картофи
Бланширани картофи
Готови нарязани пакетирани
Ако ще приготвяте храни, в които се влагат месо, месни продукти, риба и др., моля отбележете какви суровини ще ползвате:
Червено месо (свинско, телешко) нераздробено, заготовки - пържоли
Червено месо (свинско, телешко) раздробено, заготовки - кюфтета, кебапчета и др.
Месни разфасовки (при наличие за условия за нарязване, овкусяване, мелене)
Трупни половинки (при наличие на условия за транжиране в обекта)
Птиче месо нераздробено, заготовки - пържоли, шишчета
Птиче мляно месо - кюфтета и др.
Цяло пиле
Риба
Морски дарове - миди, калмари и др.
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете тук какви суровини ще ползвате:
Замразени или охладени суровини (месо, риба) ще ползвате?
Само охладени
Само замразени
И двата варианта
Ще има ли топло съхранение на храни в бенмари?
Да
Не
Какви продукти ще продавате?
*
Консервирани храни за животни
Гранулирани храни за животни - пакетирани
Гранулирани храни - с разтегляне на място
Лакомства за домашни любимци
Друго
Ако сте избрали „Друго", уточнете тук какви продукти ще продавате:
Ще разтегляте ли гранулирани храни?
*
Да
Не
Ще извършвате ли дистрибуция? (Само за складовете за търговия с храни за животни)
Да
Не
Какви уреди за ще ползвате? Например фреш-машина, кафе-машина, фритюрници, скара, конвектомат, котлони, фурна, миксер, и др.
*
Не е нужно да е всичко. Напишете каквото се сещате в момента.
В какви съдове ще издавате/сервирате храните на клиента?
*
Трапезна посуда
Съдове и опаковки за еднократна употреба
И двата варианта
По какъв начин желаете да водите записите по системата за самоконтрол?
Писмено в дневници или чеклисти
В електронен вариант в специализирана платформа - годишна такса 200 лв.
Има ли друга информация, нещо специфично, което е нужно да знаем?
Къде желаете да Ви изпратим готовата документация - до адрес или офис на Еконт? Напишете име и телефон на получателя, ако не сте Вие.*
*
*Не попълвайте, ако имаме направена уговорка за лично предаване.
Как желаете да Ви предадем готовата документация - лично в офиса ни в гр. Бургас, или по куриер*? За да Ви я изпратим по куриер, моля, напишете ни вашият адрес или желан офис на Еконт, както и име и телефон на получателя, ако не сте Вие. *
*
* Изпращаме с Еконт, с опция ППП. Куриерската фирма издават касов бон вместо нас.
Кога бихте желали да получите готовата документация?
*
За изработката са ни необходими 2-3 работни дни от момента на попълване на въпросника.
Как предпочитате да Ви потвърдим получаването на заявката и денят, в който ще сме готови с документацията?
*
Обаждане по телефона
Потвърждение на посочения от Вас имейл адрес
Съобщение във Viber
Съобщение в Whatsapp
Message
Изпрати
Оставете ни съобщение и ние ще се свържем с Вас.
088 4 286 888
office@haccp.bg
Адрес: България, Бургас, бул. "Тракия", жк "Славейков" бл.78 Б
Facebook
Страници
Документи за ХАСЕП
За нас
Защо да използваме НАССР
Заявка за оферта или поръчка
Изграждане на система НАССР
Информация
Контакти
Начало
Нормативни актове, свързани с безопасността на храните
Програми за прилагане на добри практики
Система за самоконтрол
Услуги
ХАСЕП система
Цени
Блог
Поръчка
Документи за ХАСЕП
За нас
Защо да използваме НАССР
Заявка за оферта или поръчка
Изграждане на система НАССР
Информация
Контакти
Начало
Нормативни актове, свързани с безопасността на храните
Програми за прилагане на добри практики
Система за самоконтрол
Услуги
ХАСЕП система
Цени
Блог
Поръчка
Последни публикации
Защо добре проектираната кухня е толкова важна за безопасността на храните?
октомври 5, 2019
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
май 21, 2019
Безопасност на храните: разликата между „готово“ и „безопасно за консумация“
май 4, 2019
Безопасност на храните – какво трябва да знаете
март 21, 2019
Принцип 7 на НАССР: правилно водене на чек – листи
ноември 23, 2018