ХАСЕП, НАССР, цена на ХАСЕП

7 рецепти за напитки през летните дни

Сега е лято, и всеки алкохол-сървърът знае, че няма нищо на хората, как най-добре да се пие, за да преживеят топлината. В наши дни, продавачът алкохолът прави голям бизнес с наливками, преплетени с аромати на портокали, ябълки, череши и че там, но за някои коктейли, няма нищо по-добро от пресни плодове. Следните 10 плодов рецепти за кучето дни на лятото: ...

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ягоди и сметана

1 джин
1/4 чаша замразени ягоди
лимонов сок
1 чаена лъжица захар
сметана
1 чаша лед

Поставете всички съставки в блендер. Пасирайте докато натрошения лед се хомогенизира със сместа на висока скорост в продължение на 10 секунди. Изсипва се в коктейлна чаша, добавят се няколко пръста газирана вода, а отгоре се добавя кубче лед. Украсете с една голяма ягода.

Замразена Пина колада
– сребърен ром
-1/2 чаша ананас на парчета
– 2 супени лъжици кокосово масло
– щипка сол

Поставете всички съставки в блендер с четири до пет кубчета лед. Разбъркайте до хомогенна маса, и изсипете в издълбан ананас или в голяма чаша. Украсете с резенче ананас и вишна.

Джанет Венера
– бял Ром
– 1 пресни кайсии, обелени и нарязани на ситно
– лимонов сок
– портокалов сок
– сода

Поставете всички съставки в блендер с четири до пет кубчета лед. Разбъркайте до хомогенна маса. Изсипете във висока чаша и долейте с газирана вода. Украсете с резен портокал, вишна, две сламки и хартиени чадъри.

Пъпеш
– светъл ром
– нарязана кубчета диня по избор
– лимонов сок
– портокалов сок

Поставете всички съставки в блендер с четири до пет кубчета лед. Когато се получи еднородна смес,  се изсипва в издълбана половинка от пъпеш или в голяма чаша, и се добавят кубчета лед.

Очо риос
– ром
– 1/2 чаша нарязана гуава
– лимонов сок

Поставете всички съставки в блендер с лед. Разбъркайте до хомогенна маса, а след това се разлейте в чаши.

Замразено дайкири
Тайната на доброто замразено дайкири е да се използват същия тип плодове, като тези  в плодовия ликьор. Може да се използват всякакъв вид плодове, но ако плода има кора, я премахнете, за да се избегне горчивината на напитката.

– тъмен ром
– прясно изцеден портокалов сок
– 1/3 чаша плодов сок
– 1/2 чаша плодов ликьор

Смесете съставките, след това добавете пет или шест кубчета лед и изсипете в голяма купа. Украсете с череши и резен ананас.

Розов шевролет
– 1/3 чаша пресни ягоди
– ягодов ликьор

– пресен лимонов сок
– шампанско

Поставете ягодите, ягодовия сок, лимоновия сок и три- четири кубчета лед в блендера. Смесват се около 10 секунди. Изсипете в чаша с шампанско. Гарнитура- голями, пресни ягоди.

 

Кратък URL:http://bit.ly/2xmhRtI

Cara Pahoyo

За автора:Кара Pahoyo
Сподели тази статия:

Още статии по темата:

Страници

Последни публикации