Skip to content
НАССР България
  • Начало
  • Услуги
  • За нас
  • Цени
  • Заявка
  • Информация
  • Блог
  • Контакти
Search
Вземи оферта
Вземи оферта
НАССР България
  • Начало
  • Услуги
  • За нас
  • Цени
  • Заявка
  • Информация
  • Блог
  • Контакти
Вземи оферта
Вземи оферта

Блог

Защо добре проектираната кухня е толкова важна за безопасността на храните?

Прочетете повече »
октомври 5, 2019

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Прочетете повече »
май 21, 2019

Безопасност на храните: разликата между „готово“ и „безопасно за консумация“

Прочетете повече »
май 4, 2019

Безопасност на храните – какво трябва да знаете

Прочетете повече »
март 21, 2019
НАССР принцип 7, НАССР България, НАССР Бургас

Принцип 7 на НАССР: правилно водене на чек – листи

Прочетете повече »
ноември 23, 2018
НАССР фурна, цех за производство, безопасност на храните, принципи на НАССР, ХАСЕП екип

Управление на рисковете за безопасността на храните в пекарната и НАССР

Прочетете повече »
септември 15, 2018
НАССР система, система НАССР, план НАССР, чек-листи по НАССР

Принцип 6 на системата НАССР: Верифициране, документиране, повторна проверка

Прочетете повече »
април 28, 2018
Принципи на НАССР, Принципи на HACCP, Безопасност на храните, Принципи на ХАСЕП, ХАСЕП цена, цена на НАССР

Принцип 5 на НАССР: установяване на коригиращи действия

Прочетете повече »
април 10, 2018
НАССР фурна, цех за производство, безопасност на храните, принципи на НАССР, ХАСЕП екип

Принципи на НАССР: № 4 Установяване на специфични детайли – система за контрол

Прочетете повече »
април 4, 2018
принципи на HACCP, екип на НАССР

Принципи на HACCP: № 3-определяне на лимити за критичните контролни точки

Прочетете повече »
март 26, 2018
Три лесни начина за осигуряване на бъдещи клиенти и безопасна храна

Три лесни начина за осигуряване на бъдещи клиенти и безопасна храна

Прочетете повече »
март 17, 2018
Принципи на НАССР: № 2- идентифициране на критичните контролни точки

Принципи на НАССР: № 2-идентифициране на критичните контролни точки

Прочетете повече »
март 15, 2018
анализ на опасностите, ХАСЕП, НАССР, НАССР екип

Принципи на НАССР: № 1-провеждане на анализ на опасностите

Прочетете повече »
март 11, 2018
био-сирене с листерия

Предупреждение: био-, сурово сирене от козе мляко, е положително за Listeria

Прочетете повече »
март 11, 2018
ХАСЕП, НАССР, Чек-листи по НАССР, Чек листи по ХАСЕП, Чек лист ХАСЕП, Чек лист НАССР

FDA тества пресни билки и авокадо за хранителни патогени

Прочетете повече »
март 3, 2018
« Предишна Страница1 Страница2 Страница3 … Страница14 Следваща »

Страници

  • Документи за ХАСЕП
  • За нас
  • Защо да използваме НАССР
  • Заявка за оферта или поръчка
  • Изграждане на система НАССР
  • Информация
  • Контакти
  • Начало
  • Нормативни актове, свързани с безопасността на храните
  • Програми за прилагане на добри практики
  • Система за самоконтрол
  • Услуги
  • ХАСЕП система
  • Цени
  • Блог
  • Поръчка
  • Документи за ХАСЕП
  • За нас
  • Защо да използваме НАССР
  • Заявка за оферта или поръчка
  • Изграждане на система НАССР
  • Информация
  • Контакти
  • Начало
  • Нормативни актове, свързани с безопасността на храните
  • Програми за прилагане на добри практики
  • Система за самоконтрол
  • Услуги
  • ХАСЕП система
  • Цени
  • Блог
  • Поръчка

Последни публикации

Защо добре проектираната кухня е толкова важна за безопасността на храните?

октомври 5, 2019

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

май 21, 2019

Безопасност на храните: разликата между „готово“ и „безопасно за консумация“

май 4, 2019

Безопасност на храните – какво трябва да знаете

март 21, 2019

Принцип 7 на НАССР: правилно водене на чек – листи

ноември 23, 2018
НАССР България

HACCP България е фирма за разработване на Системи за Управление Безопасността на Храните, като нейната основна дейност е изготвянето и внедряването на НАССР и Система за самоконтрол в обекти за производство, търговия с храни и обществено хранене.

Полезни линкове
  • Начало
  • Услуги
  • За нас
  • Цени
  • Заявка
  • Информация
  • Блог
  • Контакти
  • Начало
  • Услуги
  • За нас
  • Цени
  • Заявка
  • Информация
  • Блог
  • Контакти
  • Начало
  • Услуги
  • За нас
  • Цени
  • Заявка
  • Информация
  • Блог
  • Контакти
  • Начало
  • Услуги
  • За нас
  • Цени
  • Заявка
  • Информация
  • Блог
  • Контакти
Връзка с нас
  • 088 42 86 888
  • office@haccp.bg
  • България, Бургас 8000, бул. "Тракия", жк. "Славейков" бл.78 Б
Facebook-f

© 2025 Всички права запазени.

Изработено от Dream Marketing ❤︎

Вземи оферта